Airconditioning

Waarom zou ik kiezen voor een airconditioning in huis? zult u misschien denken.
Vindt u een aangename woonomgeving belangrijk? Waarschijnlijk is uw interieur ingericht op een manier waarin u uzelf herkent, tot rust komt en waarin u zich prettig voelt. Een airconditioning kan het comfort nog meer verhogen. Een airco zorgt ervoor dat het leefklimaat in elke ruimte van uw huis geoptimaliseerd is, zelfs op de oververhitte zolderkamer tijdens de zomer en in de winter zorgt de airco voor een behaaglijke warmte. Daarnaast regelt een airco niet alleen de temperatuur, maar ook de luchtvochtigheid en de luchtverversing.

Met een airco creëert u leef/werkcomfort.

Ook in winkels en op veel kantoren weet men dit al lang. Goede klimaatbeheersing zorgt voor productiviteit. Consumenten blijven langer in een winkel met airconditioning en kopen er meer. In commerciële omgevingen is airco dus eigenlijk onmisbaar. Maar ook bij u thuis zult u blij zijn met airco.
De nieuwe generatie airco’s zijn intelligent, fluisterstil, spaarzaam en passen perfect in ieders interieur en lifestyle. Wij werken met o.a. Daikin, Carrier en Mitsubishi.

Terug naar overzicht

Klik op de foto voor een vergroting