Dakwerken

Heesmans Dakwerken B.V. brengt duurzame platte daken aan inclusief isolatie, afwerking en hemelwaterafvoer. Dit doen we in nieuwbouw, renovatieprojecten, particulieren woningen en bedrijfspanden. Het beleid is erop ingericht om door voortdurende innovatie en organisatie, duurzame en kwalitatief hoogwaardige daken te maken en te onderhouden. Met een 10 jaar verzekerde garantie op Polygum dakbedekkingen onderstrepen wij onze kwaliteit. Omdat een optimale conditie van het dak een lange levensduur bevordert, zijn ook inspectie, onderhoud, service en deskundige advisering voor ons belangrijke bedrijfsactiviteiten. 

Werken op hoogte

Werken op hoogte is sinds enige tijd aan heel wat wettelijke regels, Arbo Richtlijnen en veiligheidsvoorschriften gebonden. U bent daarom genoodzaakt om veilig te werken op hoogte. Er zijn diverse mogelijkheden om een dak te beveiligen. Welke beveiliging het beste bij uw dak past hangt af van het soort en/of type dak. Wij kunnen op locatie de situatie beoordelen en u adviseren om de juiste voorzieningen te treffen. 

Contact

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem vrijblijvend  contact  op via 0492-661352 of stuur een email naar dak@heesmans.nl 

Terug naar overzicht

Klik op de foto voor een vergroting