Nieuws

Installatie brine/water warmtepompInstallatie brine/water warmtepomp16 mei 2019

In samenwerking met Duratherm Nederland B.V. zijn wij gestart met de boringen voor een brine/water warmtepomp bij een nieuwbouw woning in Mierlo. Bij deze duurzame installatie zullen we een gesloten bron aanbrengen bestaande uit twee boringen met een diepte van elk 130 meter!

Lees meer
Warmtepomp aanbiedingWarmtepomp aanbieding25 januari 2019

Heeft u een bestaande woning en is uw c.v.-ketel aan vervanging toe? Investeer dan nu in een hybride warmtepomp installatie. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Lees meer
Heesmans Hofleverancier BrandweerHeesmans Hofleverancier Brandweer 7 september 2018

Heesmans Installatie Techniek is hofleverancier van de Mierlose brandweer. Maar liefst 5 medewerkers maken deel uit van het plaatselijke korps. Vakblad "De Koppeling" heeft hier een leuk artikel over gepubliceerd. U kunt het artikel lezen door op de foto te klikken.

Lees meer
Ad van Dijk 50 jaar in dienstAd van Dijk 50 jaar in dienst 6 juli 2018

Op 1 juli trad Ad van Dijk, als jongeman van bijna 15 jaar, in dienst bij de firma Vervoort. Daar begon zijn carrière als hulpmonteur (leerling). De eerste stap was het starten van een opleiding, naast het werk. Aan de school voor beroepsbegeleidend onderwijs te Eindhoven heeft Ad hard gewerkt en met mooie scores deze afgerond. Toen Jan Heesmans de z...

Lees meer
Lokale betrokkenheidLokale betrokkenheid22 juni 2018

Wij vinden het belangrijk om lokale initiatieven te ondersteunen. Zo hebben wij onlangs de jaarlijkse wiellerronde, het straatvoetbal, JaZZ met PiT, het Kersenoogstfeest en het jubilerende festival Pitpop ondersteund.

Lees meer
Mega verwarmingsverdeler klaar voor installatieMega verwarmingsverdeler klaar voor installatie 8 juni 2018

Voor een bedrijf in Helmond hebben wij opdracht gekregen voor het vervangen van de verwarmingsverdeler. Met het oog op energiebesparing hebben zij de installaties doorgenomen en het vervangen van de verdeler kwam hierbij naar voren als verbeterpunt. De verdeler verkrijgt zijn warmte van de stadsverwarming. De diverse afgaande groepen verzorgen de warmte vo...

Lees meer
Opnames installatie warmtepompOpnames installatie warmtepomp25 mei 2018

Deze week zijn er opnames gemaakt van de installatie van een warmtepomp. In deze film willen wij u meenemen in het complete proces met betrekking tot de installatie/aansluiting van de warmtepomp. Het eindresultaat van de film zal binnenkort op deze website te zien zijn.

Lees meer
Nieuwbouw Luchen MierloNieuwbouw Luchen Mierlo20 april 2018

In opdracht van Bouwbedrijf Woonveste zijn wij momenteel betrokken bij het realiseren van 15 nieuwbouw woningen in de wijk Luchen in Mierlo. We hebben daar onlangs de riolering gemaakt. De komende tijd worden de woningen voorzien van een CV ketel of een lucht-warmtepomp. Daarnaast zal door ons de vloerverwarming worden gelegd.

Lees meer