Ad van Melis genomineerd voor ondernemersprijs

20 juni 2019

 

Mierlo is voor de 3e keer op zoek naar de "meest meesterlijke" ondernemer van 2019. In 2015 en 2017 is eerder de ondernemersprijs "Mierlo Maestro" uitgereikt. Het initiatief, dat ontstaan is vanuit de OVM (ondernemersvereniging Mierlo) met als doel ondernemers uit Mierlo extra te belichten die zich op één of andere manier onderscheiden en daardoor een positieve bijdrage leveren aan het ondernemersklimaat in Mierlo. 

Wie zijn de genomineerden 

Naast Ad van Melis zijn respectievelijk Arno Saasen (Saasen Groep) en Jos van Baars (Keurslagerij Jos van Baars) genomineerd. Zei zullen samen uit  gaan maken wie er met de felbegeerde titel vandoor zal gaan. 

Feestelijke finaleavond 

De finaleavond zal plaatsvinden op zaterdag 5 oktober in zaal de Weijer te Mierlo. De avond zal gepresenteerd worden door Marti Jeuken en het muzikale gelegenheidsduo Wiljan van Gerven & Eric Bogers zal zorgdragen voor de muzikale invulling van de avond. De deskundige jury zal samen met de bezoekers gaan bepalen welke ondernemer zich uiteindelijk "Mierlo Maestro" mag noemen. 

Terug naar overzicht

Klik op de foto voor een vergroting