Referenties

Op deze pagina ziet u de diverse projecten die wij hebben begeleid.

Diverse werkzaamheden vrijstaande woningDiverse werkzaamheden vrijstaande woning

Wij hebben diverse werkzaamheden verricht bij een vrijstaande woning in Mierlo. De bestaande woning hebben wij gasloos gemaakt en voorzien van een brongebonden warmtepomp met een gesloten bron op 115 meter. Daarnaast hebben wij zonnecollectoren geplaatst voor warm water.

Lees meer
Woningen Zoete Kers HelmondWoningen Zoete Kers Helmond

In opdracht van Bouwbedrijf van den Heuvel zijn wij diverse werkzaamheden aan het verrichten bij een tweetal woningen aan de Zoete Kers in Helmond. Een greep uit de werkzaamheden: * Aanleggen warmtepompinstallatie * Loodgieterswerkzaamheden * Ventilatiewerkzaamheden * Leveren en monteren van het sanitair * CV installatie met een Nefit ketel

Lees meer
Vloerverwarming & Lucht-WaterwarmtepompVloerverwarming & Lucht-Waterwarmtepomp

In de Helmondse nieuwbouwwijk Liverdonk zijn wij een woonhuis aan het voorzien van vloerverwarming & een Lucht-Waterwarmtepomp.

Lees meer
Brongebonden Warmtepomp LieropBrongebonden Warmtepomp Lierop

In Lierop hebben wij een nieuwbouw woning voorzien van een brongebonden Warmtepomp. De brongebonden Warmtepomp maakt gebruik van aardwarmte. Deze bron is geboord op ruim 150 meter.

Lees meer
15 woningen Luchen fase 115 woningen Luchen fase 1

In opdracht van Bouwbedrijf Woonveste zijn wij bezig met 15 woningen in Mierlo. Wij verzorgen het aanleggen van de riolering en vloerwerwarming. Ook worden de woningen voorzien van een HR-ketel of Lucht-Waterwarmtepomp.

Lees meer
Vrijstaande woning met warmtepompVrijstaande woning met warmtepomp

Aan de Kleine Vuurvlinder in Mierlo hebben wij onlangs de installaties gerealiseerd door middel van een warmtepomp met een bodembron. Deze warmtepomp haalt zijn energie uit de grond en maakt er een bruikbare temperatuur van om mee te verwarmen of koelen.

Lees meer
Project Woonveste MierloProject Woonveste Mierlo

Voor Bouwbedrijf Woonveste hebben wij 12 woningen in de Koninginnenpage te Mierlo voorzien van radiatoren en/of vloerverwarming. Ook hebben wij hier een HR ketel geplaatst.

Lees meer
Nieuwbouw Koolwitje LuchenNieuwbouw Koolwitje Luchen

In opdracht van Bouwbedrijf Woonveste hebben wij 16 nieuwbouw woningen voorzien van radiatoren en een HR ketel. De woningen zijn gebouwd aan het Koolwitje in Mierlo.

Lees meer