Gerealiseerde projecten

Diverse werkzaamheden vrijstaande woningDiverse werkzaamheden vrijstaande woning

Wij hebben diverse werkzaamheden verricht bij een vrijstaande woning in Mierlo. De bestaande woning hebben wij gasloos gemaakt en voorzien van een brongebonden warmtepomp met een gesloten bron op 115 meter. Daarnaast hebben wij zonnecollectoren geplaatst voor warm water.

Lees meer
Brongebonden Warmtepomp LieropBrongebonden Warmtepomp Lierop

In Lierop hebben wij een nieuwbouw woning voorzien van een brongebonden Warmtepomp. De brongebonden Warmtepomp maakt gebruik van aardwarmte. Deze bron is geboord op ruim 150 meter.

Lees meer
Vrijstaande woning met warmtepompVrijstaande woning met warmtepomp

Aan de Kleine Vuurvlinder in Mierlo hebben wij onlangs de installaties gerealiseerd door middel van een warmtepomp met een bodembron. Deze warmtepomp haalt zijn energie uit de grond en maakt er een bruikbare temperatuur van om mee te verwarmen of koelen.

Lees meer
Project Woonveste MierloProject Woonveste Mierlo

Voor Bouwbedrijf Woonveste hebben wij 12 woningen in de Koninginnenpage te Mierlo voorzien van radiatoren en/of vloerverwarming. Ook hebben wij hier een HR ketel geplaatst.

Lees meer
Nieuwbouw Koolwitje LuchenNieuwbouw Koolwitje Luchen

In opdracht van Bouwbedrijf Woonveste hebben wij 16 nieuwbouw woningen voorzien van radiatoren en een HR ketel. De woningen zijn gebouwd aan het Koolwitje in Mierlo.

Lees meer