Wat we doen

Wat we doen

Wij kunnen u van dienst zijn op diverse manieren bijvoorbeeld het plaatsen van een nieuwe cv ketel, airco, ventilatie en sanitair. Dit is mogelijk bij zowel nieuwbouw, als oudbouw. Ook uw bestaande installatie kunnen wij repareren en onderhouden. voor meer informatie per onderwerp kunt u hierboven op de links klikken.

Onderhoud van uw installatie is onmisbaar om energiezuinig en veilig te kunnen wonen. Het gaat hierbij dan voornamelijk om het onderhoud van uw cv ketel. Goed en frequent onderhoud zorgt ervoor dat uw ketel zijn maximale levensduur benut en een zuivere verbranding heeft. Dit is belangrijk omdat het milieu zo minder wordt belast, en u minder gas verbruikt door de efficiëntere verbranding.

Het plaatsen van een nieuwe ketel is dus niet iets wat u vaak zou moeten hoeven doen. Echter elke ketel heeft een maximale levensduur. Voorheen werden ketels ook alleen vervangen wanneer deze helemaal op waren. Tegenwoordig is dat toch wat anders. Huidige Ketels zijn veel efficiënter. De Hoge Rendement ketels zijn tegenwoordig dan ook nog de enige die geplaatst worden. Doordat deze ketels dus veel zuiniger zijn qua energieverbruik, kan het een serieuze overweging zijn om een nieuwe ketel aan te schaffen. Om te zien wat voor ketel bij u zou passen, kunt u contact met ons opnemen of op het plaatje klikken van de cv ketel hierboven.