Action Echt-Susteren

OVER DIT PROJECT

In mei 2013 is er gestart met de bouw van distributiecentrum Action in Echt-Susteren. Action is van oorsprong een Nederlands bedrijf dat actief is in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Oostenrijk. De ruim 700 winkels verspreid over deze landen worden bevoorraad door 3 distributiecentra. Deze zijn gelegen in het noorden en zuiden van Nederland en nabij Parijs. Door de goede relatie met Action zijn wij betrokken geraakt bij de bouw in 2013.

Het totaal oppervlak van het gebouw bedroeg destijds 58.000 m2. Heesmans heeft de luchtbehandeling, verwarming, koeling, mechanische ventilatie en diverse loodgieterswerk verzorgd. Sinds de oplevering in 2014 zijn er nog steeds uitbereidingen. Ook hierbij zullen wij betrokken blijven. Hiernaast staan een aantal foto’s van de indrukwekkende technische ruimte.

Zorgvilla's Eindhoven
In de wijk Driehoeksbos te Eindhoven mogen wij in opdracht van Van den Heuvel Bouwbedrijf de installaties verzorgen voor dit woonzorgcentrum voor mensen met dementie.
Kamp Coating Groep Eindhoven
Op Park Forum in Eindhoven, praktisch tegen de landingsbaan van Eindhoven airport aan, gaat de Kamp Coating Groep een nieuwe locatie realiseren.
Prologis Park fase II Eindhoven
Na het succesvol opleveren van de eerste fase, hebben wij ook bij de tweede fase het vertrouwen gekregen om de installaties te realiseren.
Kennismaken?
Kennismaken?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.
Met koffie of thee, zonder verplichtingen. We horen graag van je.

Contact opnemen