Automotive Helmond

OVER DIT PROJECT

ELEO Technologies is gevestigd op de Automotive Campus in Helmond. Het bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van hoogwaardige batterijsystemen voor een breed scala aan toepassingen. Om ruimte te geven aan de groei die het bedrijf doormaakt, wordt er een nieuwe locatie ingericht op de campus.

Ons volledige dienstenpakket komt aan bod bij de uitvoering van deze opdracht: van loodgieterswerk tot duurzame verwarming, van koelsystemen tot hemelwaterafvoer… Dit is een optimale manier van werken, omdat wij hierdoor de optimale samenwerking van oplossingen kunnen bereiken. Wij voeren deze opdracht uit vanuit een bouwteam.

Opdrachtgever: ELEO Technologies.
Oppervlakte: 3.000 vierkante meter.
Oplevering: mei 2022.

Zorgvilla's Eindhoven
In de wijk Driehoeksbos te Eindhoven mogen wij in opdracht van Van den Heuvel Bouwbedrijf de installaties verzorgen voor dit woonzorgcentrum voor mensen met dementie.
Kamp Coating Groep Eindhoven
Op Park Forum in Eindhoven, praktisch tegen de landingsbaan van Eindhoven airport aan, gaat de Kamp Coating Groep een nieuwe locatie realiseren.
Prologis Park fase II Eindhoven
Na het succesvol opleveren van de eerste fase, hebben wij ook bij de tweede fase het vertrouwen gekregen om de installaties te realiseren.
Kennismaken?
Kennismaken?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.
Met koffie of thee, zonder verplichtingen. We horen graag van je.

Contact opnemen