Jeurgens Banket-, Biscuit- en Chocoladefabriek

OVER DIT PROJECT

Jeurgens Banket-, Biscuit- en Chocoladefabriek B.V. is een groeiend familiebedrijf dat een breed assortiment biscuit, banket, cake en meringue van hoge kwaliteit produceert van de Nederlandse en internationale markt. Het hoofdgebouw in Beek en Donk werd wat te klein om aan de vraag te blijven voldoen, dus koos het bedrijf ervoor een productiehal van formaat te realiseren. Wij mogen als installateur onze bijdrage leveren aan dit project.

Vooraf hebben we samen met de opdrachtgever een inventarisatie gemaakt van de optimalisatiekansen. Door de bestaande bakkerij te onderzoeken en bespreken, kwamen de eisen en wensen voor de nieuwe situatie aan het licht. Ook de variabelen werden meegenomen, zoals een variabel toerental op de luchttoevoer vanwege een nader te bepalen ovencapaciteit.

Bij de uitvoering komt ons volledige dienstenpakket aan bod: meet- en regeltechniek, loodgieterswerk, koeling, verwarming, ventilatie en luchtbehandeling. Doordat we gebruikmaken van een warmtepomp, kan onze opdrachtgever optimaal gebruikmaken van de beschikbare subsidie.

Opdrachtgever: Jeurgens Banket-, Biscuit- en Chocoladefabriek B.V.
Oppervlak: 5.642 vierkante meter.
Oplevering: februari 2022.

Zorgvilla's Eindhoven
In de wijk Driehoeksbos te Eindhoven mogen wij in opdracht van Van den Heuvel Bouwbedrijf de installaties verzorgen voor dit woonzorgcentrum voor mensen met dementie.
Kamp Coating Groep Eindhoven
Op Park Forum in Eindhoven, praktisch tegen de landingsbaan van Eindhoven airport aan, gaat de Kamp Coating Groep een nieuwe locatie realiseren.
Prologis Park fase II Eindhoven
Na het succesvol opleveren van de eerste fase, hebben wij ook bij de tweede fase het vertrouwen gekregen om de installaties te realiseren.
Kennismaken?
Kennismaken?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.
Met koffie of thee, zonder verplichtingen. We horen graag van je.

Contact opnemen