Farmalogistiek Heerlen

OVER DIT PROJECT

Ceva Logistics en Medtronic in Heerlen is een distributiecentrum met een totaaloppervlak van 44.000 m2 voor medische hulpmiddelen voor groothandels en ziekenhuizen in Europa.

We zijn gestart met loodgieterswerkzaamheden en hebben het kantoor voorzien van een complete klimaatinstallatie. In het magazijn is een temperatuur tussen de 15 en 25 graden Celsius een absolute vereiste, vanwege de kwetsbare aard van de farmaceutische producten. Wij zorgen er met een warmtepomp, luchtbehandelingskast en zwartbuisstralers voor dat het magazijn onder alle omstandigheden temperatuurgecontroleerd is. Natuurlijk regelen we de ventilatie en monteren we het sanitair. Ook verzorgen we vanuit meet- en regeltechniek een ETO-meetsysteem en -veiligheidsmaatregelen. Ons volledige dienstenpakket is dus ingezet om tot een optimaal resultaat te komen.

Opdrachtgever: Bouwbedrijf Willems.
Oppervlak: 44.000 vierkante meter.
Oplevering: december 2021.

Zorgvilla's Eindhoven
In de wijk Driehoeksbos te Eindhoven mogen wij in opdracht van Van den Heuvel Bouwbedrijf de installaties verzorgen voor dit woonzorgcentrum voor mensen met dementie.
Kamp Coating Groep Eindhoven
Op Park Forum in Eindhoven, praktisch tegen de landingsbaan van Eindhoven airport aan, gaat de Kamp Coating Groep een nieuwe locatie realiseren.
Prologis Park fase II Eindhoven
Na het succesvol opleveren van de eerste fase, hebben wij ook bij de tweede fase het vertrouwen gekregen om de installaties te realiseren.
Kennismaken?
Kennismaken?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.
Met koffie of thee, zonder verplichtingen. We horen graag van je.

Contact opnemen