Prologis Park – Fase II

OVER DIT PROJECT

Na het succesvol opleveren van fase I van Prologis Park, hebben wij ook voor het realiseren van de installaties voor fase II het vertrouwen gekregen. Fase II, bestaat in totaal uit 26.000 m2 warehouse, 2.300 m2 mezzanine en 550 m2 kantoorruimte. En leuk om te weten, alles is net als in fase I gerealiseerd met een BREEAM-keurmerk Outstanding en BREEAM Well Gold.

Net als in fase I ging het om een all-electric installatie (verwarmen en koelen) via energiezuinige lucht/water warmtepompen. Het warehouse heeft zo een gegarandeerde temperatuur van 13ºC bij een buitentemperatuur van -10ºC. Tijdens de zomermaanden is het maximaal 25ºC bij een buitentemperatuur van 28ºC. Verder is de kantooromgeving voorzien van een energiezuinig VRV-systeem, waarbij elke ruimte afzonderlijk wordt gekoeld of verwarmd. Inmiddels zijn we ook gestart met Fase III.

Opdrachtgever: Bouwbedrijf Van der Heijden te Schaijk.
Oppervlak: totaal 28.850 m2

Prologis Park fase II Eindhoven
Na het succesvol opleveren van de eerste fase, hebben wij ook bij de tweede fase het vertrouwen gekregen om de installaties te realiseren.
Next Level Helmond
In opdracht van Bouwbedrijf van de Ven uit Veghel hebben we de complete W-installatie van drie units van het Next Level-warehouse in Helmond verzorgd.
Distributiecentrum VidaXL IV Venlo
Samen met Bouwbedrijf Van der Heijden hebben we in Venlo verder gewerkt aan de volgende fase (fase IV) van distributiecentrum VidaXL, nadat fase I, II en III al eerder zijn opgeleverd.
Kennismaken?
Kennismaken?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.
Met koffie of thee, zonder verplichtingen. We horen graag van je.

Contact opnemen