Warehouse Udea Veghel

OVER DIT PROJECT

Voor Udea/Ekoplaza in Veghel hebben wij het installatiewerk uitgevoerd bij de nieuwbouw van een geconditioneerde warehousing, inclusief kantoorgebouw, met een totaal oppervlak van maar liefst 32.000 vierkante meter. De volgende werkzaamheden behoorden tot de opdracht: hemelwaterafvoeren en noodoverlaatsysteem, binnenriolering, waterleidinginstallatie, brandslanghaspels met toebehoren, sanitaire installaties, luchtbehandelingsinstallatie, verwarmingsinstallatie, koelinstallatie en regelinstallatie.

Samen met onze partner PCT Koudetechniek uit Deurne verzorgden we een nieuwe oplossing: geautomatiseerde magazijnklimaattechniek. Het magazijn van 13 meter hoog is volledig open ruimte, maar in drie temperatuurzones verdeeld. Bovenin is het 12 graden, in het midden 7 graden en beneden 2 graden. Elke temperatuurlaag is altijd exact en stabiel. Het was een innovatief en leuk project, waar we als team met veel plezier aan gewerkt hebben.

Opdrachtgever: Udea/Ekoplaza
Oppervlak: 32.000 vierkante meter
Oplevering: 2019

Zorgvilla's Eindhoven
In de wijk Driehoeksbos te Eindhoven mogen wij in opdracht van Van den Heuvel Bouwbedrijf de installaties verzorgen voor dit woonzorgcentrum voor mensen met dementie.
Kamp Coating Groep Eindhoven
Op Park Forum in Eindhoven, praktisch tegen de landingsbaan van Eindhoven airport aan, gaat de Kamp Coating Groep een nieuwe locatie realiseren.
Prologis Park fase II Eindhoven
Na het succesvol opleveren van de eerste fase, hebben wij ook bij de tweede fase het vertrouwen gekregen om de installaties te realiseren.
Kennismaken?
Kennismaken?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.
Met koffie of thee, zonder verplichtingen. We horen graag van je.

Contact opnemen