Zorgvilla's in Eindhoven

OVER DIT PROJECT

In de wijk Driehoeksbos in Eindhoven hebben wij in opdracht van Van den Heuvel Bouwbedrijf de installaties verzorgd voor Zorgvilla Eindhoven. In dit woonzorgcentrum wonen mensen met dementie. De zorgvilla telt 26 woningen voor personen met een 24-uurs zorgindicatie. Het gebouw voldoet aan de BENG-eisen (bijna energie neutraal gebouw) en is voorzien van een centrale warmtepomp. Ook is het gebouw uitgerust met decentrale ventilatie-units plus warmteterugwinning. Kortom, een leuk en waardevol project voor een vertrouwde opdrachtgever en – altijd fijn – op een plek dicht bij huis!

Opdrachtgever: Bouwbedrijf Van den Heuvel
Oppervlak: ca. 2105m2 BVO
Verwachte oplevering: april 2023

Zorgvilla's Eindhoven
In de wijk Driehoeksbos in Eindhoven hebben wij in opdracht van Van den Heuvel Bouwbedrijf de installaties verzorgd voor Zorgvilla Eindhoven.
Prologis Park fase II Eindhoven
Na het succesvol opleveren van de eerste fase, hebben wij ook bij de tweede fase het vertrouwen gekregen om de installaties te realiseren.
Warehouse Next Level Helmond
In opdracht van Bouwbedrijf van de Ven uit Veghel hebben we de complete W-installatie van drie units van het Next Level-warehouse in Helmond verzorgd.
Kennismaken?
Kennismaken?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.
Met koffie of thee, zonder verplichtingen. We horen graag van je.

Contact opnemen