Cv-ketels

Voor de verwarming van gebouwen wordt er over het algemeen nog veel gebruik gemaakt van cv ketels.  Deze ketels werken over het algemeen op aardgas. Het assortiment hierin is enorm. Dit betekent dat er veel opties zijn om uit te kiezen.  

Het assortiment in ketels is met een reden zo enorm breed. Elke ketel is gemaakt voor specifieke wensen van de gebruikers. Bij kleinere en particulieren bouw wordt dan ook vaak gekeken naar de warm water behoefte. Als het gaat om een enkele wandketel zit hierin het grootste verschil. 

Bij grotere bouwwerken is het belangrijk om naar de capaciteit van de installatie te kijken. Zo kan het zijn dat er moet worden nagedacht om een cascade systeem te plaatsen waarin een aantal ketels samenwerken om de gevraagde capaciteit te leveren. In plaats van een cascade systeem is het bijvoorbeeld ook mogelijk om één grote ketel te plaatsen. Elk systeem heeft zijn voor en nadelen. Door de jaren lange ervaring met de diverse systemen kunnen wij u op maat adviseren. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. 

 

Terug naar overzicht

Klik op de foto voor een vergroting