Meet the Team


Onze mensen hebben drie dingen gemeen. Ze houden van techniek, vinden plezier in hun werk belangrijk en helpen klanten graag verder. Maak kennis met ons team. Stuk voor stuk vakmensen.

“Bij Heesmans werk ik aan mooie, ingewikkelde klussen. Die grijp ik vast en laat ik niet meer los. Ik doe het nou eenmaal graag voor iedereen goed.”

Martien de Wit is er zo eentje die bij het meubilair van Heesmans hoort. Een doorgroeier. In 1999 kwam hij in dienst als hulpje ‘van alles’. Zink-, timmer- en loodgieterswerk, hij deed het. Tot zijn knie hem stevig in de steek liet. Zo kwam Martien, via verwarmingswerk, in de regeltechniek terecht. Dus als collega’s nu iets installeren, zorgt hij dat zoiets ook echt werkt voor de klant. De airco gaat op het juiste moment aan, de luchtkwaliteit verbetert automatisch en de verwarming gaat ’s avonds vanzelf uit. Handige jongen, Martien. Je kunt het zo specialistisch niet bedenken, of hij weet het.
Martien de Wit
“Bij Heesmans werk ik aan mooie, ingewikkelde klussen. Die grijp ik vast en laat ik niet meer los. Ik doe het nou eenmaal graag voor iedereen goed.” Martien de Wit is er zo eentje die bij het meubilair van Heesmans hoort. Een doorgroeier. In 1999 kwam hij in dienst als hulpje ‘van alles’. Zink-, timmer- en loodgieterswerk, hij deed het. Tot zijn knie hem stevig in de steek liet. Zo kwam Martien, via verwarmingswerk, in de regeltechniek terecht. Dus als collega’s nu iets installeren, zorgt hij dat zoiets ook echt werkt voor de klant. De airco gaat op het juiste moment aan, de luchtkwaliteit verbetert automatisch en de verwarming gaat ’s avonds vanzelf uit. Handige jongen, Martien. Je kunt het zo specialistisch niet bedenken, of hij weet het.
“Als je progressie laat zien, zullen ze je hier niet afremmen. Ik wil en kan me hier blijven ontwikkelen." 

Als servicemonteur bij een telecomprovider had hij het einde van zijn doorgroeimogelijkheden al bereikt. Dus Karim Attadlaoui keek om zich heen en zag een kans bij Heesmans. De combinatie van ons gezellige familiebedrijf en de diversiteit van het vak sprak hem aan. Gelukkig maar, want wij zijn hartstikke blij met Karim. Het is zo’n man die je maar één keer iets hoeft te laten zien en ook nog graag met zijn handen leert. Bovendien is ie vrolijk en gezellig. Ideale collega dus. Wij zien een gouden toekomst voor onze zij-instromer!
Karim Attadlaoui
“Als je progressie laat zien, zullen ze je hier niet afremmen. Ik wil en kan me hier blijven ontwikkelen." Als servicemonteur bij een telecomprovider had hij het einde van zijn doorgroeimogelijkheden al bereikt. Dus Karim Attadlaoui keek om zich heen en zag een kans bij Heesmans. De combinatie van ons gezellige familiebedrijf en de diversiteit van het vak sprak hem aan. Gelukkig maar, want wij zijn hartstikke blij met Karim. Het is zo’n man die je maar één keer iets hoeft te laten zien en ook nog graag met zijn handen leert. Bovendien is ie vrolijk en gezellig. Ideale collega dus. Wij zien een gouden toekomst voor onze zij-instromer!
“Bij Heesmans werken we in teams waar je op kunt rekenen. We helpen elkaar om de klus goed af te ronden. Gewoon, samen.” 

Hij werkt al zeventien jaar bij Heesmans. Geert Lijten is als hulpmonteur begonnen en is doorgegroeid naar monteur. Nu werkt hij vooral aan particuliere, vrijstaande woningen. Fraaie villa’s, die hij nóg fraaier mag maken. Bovendien is zijn werk lekker afwisselend: hij is bij projecten betrokken vanaf het maken van de fundering, tot er helder water uit de badkamerkraan komt en de verwarming aan kan. Geert is een vakman, met veel aandacht voor details én het totaalplaatje. Als collega’s werken we graag met hem samen, want met Geert is het altijd: samen uit, samen thuis!
Geert Lijten
“Bij Heesmans werken we in teams waar je op kunt rekenen. We helpen elkaar om de klus goed af te ronden. Gewoon, samen.” Hij werkt al zeventien jaar bij Heesmans. Geert Lijten is als hulpmonteur begonnen en is doorgegroeid naar monteur. Nu werkt hij vooral aan particuliere, vrijstaande woningen. Fraaie villa’s, die hij nóg fraaier mag maken. Bovendien is zijn werk lekker afwisselend: hij is bij projecten betrokken vanaf het maken van de fundering, tot er helder water uit de badkamerkraan komt en de verwarming aan kan. Geert is een vakman, met veel aandacht voor details én het totaalplaatje. Als collega’s werken we graag met hem samen, want met Geert is het altijd: samen uit, samen thuis!
“Bij Heesmans kunnen we goed samen lachen, maar we werken wél door.” 

Patrick van der Velden werkt in oktober 10 jaar bij Heesmans. Hij is voorman op de montageafdeling en dat houdt in dat hij collega’s aanstuurt, bij bouwvergaderingen is, zorgt dat materiaal en tekeningen op tijd geleverd worden en werk controleert. Patrick is dan ook een rustige en secure man. En een beetje streng als het op veiligheid aankomt. Maar hij is vooral erg gezellig. Als collega’s weten we dat hij altijd voor ons klaarstaat, goed werk levert en met plezier naar zijn werk komt. Wat wil je nog meer!
Patrick van der Velden
“Bij Heesmans kunnen we goed samen lachen, maar we werken wél door.” Patrick van der Velden werkt in oktober 10 jaar bij Heesmans. Hij is voorman op de montageafdeling en dat houdt in dat hij collega’s aanstuurt, bij bouwvergaderingen is, zorgt dat materiaal en tekeningen op tijd geleverd worden en werk controleert. Patrick is dan ook een rustige en secure man. En een beetje streng als het op veiligheid aankomt. Maar hij is vooral erg gezellig. Als collega’s weten we dat hij altijd voor ons klaarstaat, goed werk levert en met plezier naar zijn werk komt. Wat wil je nog meer!
"Het leukst aan mijn werk is de variatie, ook al heb ik al jarenlang een specialisme."

Patrick Slegers is een rasechte vakman. Zo’n 14 jaar geleden kwam hij bij Heesmans werken om ‘alles rondom airconditioning’ te doen. Doet ie nog steeds. Je vindt hem voornamelijk op kantoor, waar hij offertes maakt, plannen uitwerkt, bestellingen plaatst en zijn collega’s verder helpt. Pas als een project het kantoor verlaat, laat hij het (een beetje) los. Patrick is zó bescheiden dat hij zelf zijn sterkste punt echt niet kan benoemen. Maar als collega’s weten we wat hij kan, waarvoor we bij hem terecht kunnen en dat we altijd op hem kunnen rekenen.
Patrick Slegers
"Het leukst aan mijn werk is de variatie, ook al heb ik al jarenlang een specialisme." Patrick Slegers is een rasechte vakman. Zo’n 14 jaar geleden kwam hij bij Heesmans werken om ‘alles rondom airconditioning’ te doen. Doet ie nog steeds. Je vindt hem voornamelijk op kantoor, waar hij offertes maakt, plannen uitwerkt, bestellingen plaatst en zijn collega’s verder helpt. Pas als een project het kantoor verlaat, laat hij het (een beetje) los. Patrick is zó bescheiden dat hij zelf zijn sterkste punt echt niet kan benoemen. Maar als collega’s weten we wat hij kan, waarvoor we bij hem terecht kunnen en dat we altijd op hem kunnen rekenen.
"Het vertrouwen wat we onderling hebben zorgt voor een familiair gevoel."

Al bijna twintig jaar werkt hij bij Heesmans. Wilco van Berne reageerde op een advertentie in een blaadje dat nu niet eens meer bestaat. Hij startte als administratief medewerker, groeide door, schoolde bij en is nu al een aantal jaar eindverantwoordelijk voor de financiële administratie. Wilco is secuur, loyaal, betrokken en altijd in voor een geintje. Bovendien houdt hij het grote geheel graag goed in de gaten, maar is hij er ook niet vies van om de kleine klusjes op te pakken. Misschien dat ie daarom altijd zo gezellig is op het werk en wij zo blij met hem zijn.
Wilco van Berne
"Het vertrouwen wat we onderling hebben zorgt voor een familiair gevoel." Al bijna twintig jaar werkt hij bij Heesmans. Wilco van Berne reageerde op een advertentie in een blaadje dat nu niet eens meer bestaat. Hij startte als administratief medewerker, groeide door, schoolde bij en is nu al een aantal jaar eindverantwoordelijk voor de financiële administratie. Wilco is secuur, loyaal, betrokken en altijd in voor een geintje. Bovendien houdt hij het grote geheel graag goed in de gaten, maar is hij er ook niet vies van om de kleine klusjes op te pakken. Misschien dat ie daarom altijd zo gezellig is op het werk en wij zo blij met hem zijn.
“Bij Heesmans kennen we elkaar en weten we wat er speelt bij de ander. Ik denk dat we daardoor zo'n sterk team hebben.”

Als je ons in het afgelopen jaar een keer bezocht of gebeld hebt, ken je haar waarschijnlijk al. Joyce van Hoof is onze  receptioniste. Nu ze haar weg bij Heesmans heeft gevonden, doet ze wat ze het liefste doet: iedereen helpen om een oplossing te vinden. Dat maakt haar werk ook zo lekker divers. Joyce is vriendelijk, behulpzaam en altijd enthousiast. Daarom zijn wij óók zo dol op haar.
Joyce van Hoof
“Bij Heesmans kennen we elkaar en weten we wat er speelt bij de ander. Ik denk dat we daardoor zo'n sterk team hebben.” Als je ons in het afgelopen jaar een keer bezocht of gebeld hebt, ken je haar waarschijnlijk al. Joyce van Hoof is onze receptioniste. Nu ze haar weg bij Heesmans heeft gevonden, doet ze wat ze het liefste doet: iedereen helpen om een oplossing te vinden. Dat maakt haar werk ook zo lekker divers. Joyce is vriendelijk, behulpzaam en altijd enthousiast. Daarom zijn wij óók zo dol op haar.
“Ik moet nog veel leren, maar iedereen hier is bereid om me daarbij te helpen. Ik voel me hier echt gewaardeerd.”

Of Max de Vocht op kantoor is? Dat hoor je vanzelf. Want Max is gezellig, vrolijk en luid. Drie jaar geleden begon hij bij Heesmans in de buitendienst, maar na twee jaar maakte hij op eigen initiatief de overstap naar kantoor. Nu werkt hij als planner. Dat is een functie met lekker veel variatie. Hij maakt offertes voor kleine opdrachten, staat klanten te woord aan de telefoon en verzorgt – natuurlijk – de planning voor zijn collega’s. Vanuit de buitendienst leek die functie hem trouwens een stuk gemakkelijker. Maar Max geniet elke dag zichtbaar van zijn werk. En wij van het sfeertje dat hij creëert.
Max de Vocht
“Ik moet nog veel leren, maar iedereen hier is bereid om me daarbij te helpen. Ik voel me hier echt gewaardeerd.” Of Max de Vocht op kantoor is? Dat hoor je vanzelf. Want Max is gezellig, vrolijk en luid. Drie jaar geleden begon hij bij Heesmans in de buitendienst, maar na twee jaar maakte hij op eigen initiatief de overstap naar kantoor. Nu werkt hij als planner. Dat is een functie met lekker veel variatie. Hij maakt offertes voor kleine opdrachten, staat klanten te woord aan de telefoon en verzorgt – natuurlijk – de planning voor zijn collega’s. Vanuit de buitendienst leek die functie hem trouwens een stuk gemakkelijker. Maar Max geniet elke dag zichtbaar van zijn werk. En wij van het sfeertje dat hij creëert.