Afspraak maken of storing melden?
Neem direct contact op
Je kunt ons snel telefonisch bereiken via +31 (0)492 66 13 52.
Voor meer informatie over service en onderhoud of het plannen van afspraken kun je ons tijdens reguliere kantooruren per telefoon of e-mail bereiken. Voor vaste klanten is ons serviceteam, bij storingen, natuurlijk 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Utiliteit

Voor service en onderhoud in alle disciplines binnen de installatietechniek hebben wij ervaren specialisten in ons team. Al onze medewerkers zijn breed opgeleid en dus allround inzetbaar.

Met onze klanten in de utiliteit maken we graag onderhoudsafspraken op maat. Dat doen we op basis van onze ervaring en jouw specifieke wensen en eisen.
 

CONTACT OPNEMEN

Particulier

Met goed onderhoud voorkom je veel storingen en onvoorziene kosten. Daarom raden we je aan om een onderhoudscontract af te sluiten. Wij zorgen er dan voor dat jouw installatie op tijd de juiste aandacht krijgt.

Is er toch sprake van een storing in jouw installatie en heb je een service- en onderhoudscontract? Neem dan – binnen en buiten kantooruren – contact met ons op. We lossen het graag voor je op.
 

CONTACT OPNEMEN