Fabienne van Thiel-Swinkels - Head of Facilities & Construction

Swinkels Family Brewers

“We vinden altijd samen een oplossing”

Fabienne van Thiel-Swinkels is sinds 24 jaar werkzaam bij Royal Swinkels uit Lieshout als Head of Facilities & Construction. In die functie is zij verantwoordelijk voor het vastgoed van Royal Swinkels . Fabienne: “En dat is een bord vol. We hebben het over alle voorkomende bouwwerkzaamheden en de infrastructuur boven- en ondergronds, en alles wat daarbij komt kijken. Dat betekent alle panden op onze brouwerij- en mouterijlocaties in Nederland en België, maar ook alle horecapanden die we in bezit hebben. In totaal zijn dat er circa 150 horecapanden verspreid over heel Nederland.”

 

De klantgerichte houding van Heesmans is echt onderscheidend, daar blinken ze absoluut in uit.

 

Een langdurige werkrelatie
De werkrelatie tussen Royal Swinkels en Heesmans Klimaatinrichting gaat ver terug. “Swinkels en Heesmans werkten al samen toen ik hier begon. Dan heb je het over 25 jaar geleden. Mijn vader werkte toen samen met Jan Heesmans en ik heb die samenwerking voortgezet. Als je mij vraagt waar de keuze voor Heesmans destijds op is gebaseerd, is dat op de kwaliteiten van Heesmans nu die ook toen al golden. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken en ze staan voor ons klaar, ook buiten kantooruren en hun service is goed. Bovendien praten ze ons niet naar de mond, maar denken met ons mee en helpen ons zo met het maken van de juiste keuzes als het bijvoorbeeld gaat om welk type installatie het beste bij ons past.”, aldus Fabienne.


Niet te groot voor kleinere klussen
Die hoge mate van service ziet Fabienne in alles terug. Fabienne: “Ze denken met ons mee en voelen zich zeker niet te groot om kleinere klussen uit te voeren. Neem bijvoorbeeld de horecapanden, die sluit je niet zomaar omdat er groot onderhoud nodig is. Bovendien hebben dergelijke panden soms reparaties nodig in het weekend of ’s nachts, want dan treden storingen ook op die verholpen moeten worden. Eén telefoontje en de mensen van Heesmans staan voor ons klaar. En de prijskwaliteitverhouding is natuurlijk gewoon goed, niet onbelangrijk.”

Vroeg in het proces aan tafel
Bij Swinkels werken we in zogenoemd bouwteamverband. Alle partijen die direct betrokken zijn bij de bouw van een pand, zitten vroeg in het bouwproces samen aan tafel. Iedereen denkt vanuit eigen expertise mee en geeft ons input waardoor wij bijvoorbeeld het ontwerp nog op tijd aan kunnen passen. Dat scheelt tijd en tijd is geld. Maar we pareren zo ook tijdig potentiele hindernissen, zodat we aan het einde van de rit niet alleen tijd hebben gewonnen, maar ook onnodige uitgaven hebben weten te voorkomen.”


Altijd een oplossing voorhanden
Fabienne: “De klantgerichte houding van Heesmans is echt onderscheidend, daar blinken ze absoluut in uit. We hebben de horecapanden in rayons verdeeld zodat we per rayon met vaste installateurs werken. Maar het kan ook wel eens voorkomen dat we hulp van Heesmans buiten hun rayon nodig hebben. Dan bellen we met projectleider Tiny van de Vorst, onze vaste Heesmans-contactpersoon. Meestal neemt hij direct op en anders belt hij terug en vinden we altijd een oplossing. En niet onbelangrijk - ik noemde het al eerder - het zijn leuke mensen, waar we het goed mee kunnen vinden. Als we een gebouw officieel openen waar de mensen van Heesmans aan hebben gewerkt, zijn ze uiteraard bij de opening aanwezig. Dan wordt het altijd extra gezellig.”

Kennismaken?
Kennismaken?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.
Met koffie of thee, zonder verplichtingen. We horen graag van je.

Contact opnemen