Ferry Verstappen - Commercieel directeur

Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling

“Onze visies matchen, dat maakt samenwerken zoveel fijner”

Als commercieel directeur is Ferry Verstappen eindverantwoordelijk voor de nieuwe aanwas van projecten binnen Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling. Het bedrijf uit Schaijk en Breda is met name actief in het ontwikkelen en bouwen van woningen en daarnaast de bouw van bedrijfspanden (logistieke centra), zorginstellingen en schoolgebouwen. Uitdagende projecten waarbij Van der Heijden graag voor de lange termijn gebruikmaakt van de expertise van partnerbedrijven en onderaannemers.

 

Een echt familiebedrijf, net als Heesmans
Van der Heijden is een echt familiebedrijf. De vijfde generatie inmiddels. Het bedrijf heeft 90 mensen in dienst op de werklocaties en op kantoor. Heesmans Installatie Techniek is een van de trouwe partnerbedrijven van Van der Heijden. Ferry: “Ik kende de mensen van Heesmans al voordat ik bij Van der Heijden begon. Toen we in 2014 met Van der Heijden deelnamen aan de grootste tender tot dan, viel de partij waar we aanvankelijk mee in zee wilden op het laatste moment af. Toen heb ik uit een ingeving Heesmans gebeld. Ik kende Heesmans als een bedrijf dat zegt wat het doet en doet wat het zegt. Altijd. Ik heb toenmalig directeur Ad op vrijdag gebeld en op maandag zaten we aan tafel. Onze samenwerking is toen gestart en gedurende de jaren alleen maar sterker geworden.”


“Voor ons is Heesmans absoluut een partnerbedrijf en geen onderaannemer.
Dat hebben ze 100% zelf verdiend."


Beloftes waarmaken
Ferry: “Voor ons is Heesmans absoluut een partnerbedrijf en geen onderaannemer. Dat hebben ze 100% zelf verdiend. Ze maken waar wat ze beloven, elke keer weer. Daar kunnen we op vertrouwen. Voor ons is dat belangrijk. Er is nooit gedoe over bijvoorbeeld meerwerk, beschikbaarheid of over planningen. Onze visies matchen, dat maakt de samenwerking zoveel fijner en makkelijker. Als er een uitvraag is bel ik naar Heesmans en vraag naar Cees of Michiel. Vindt de opdracht plaats binnen een cirkel van 30 minuten rondom Helmond dan staan ze meteen voor ons klaar. En anders is er altijd ruimte voor overleg. Zo goed is onze werkrelatie inmiddels.”

Kennismaken?
Kennismaken?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.
Met koffie of thee, zonder verplichtingen. We horen graag van je.

Contact opnemen