Projecten


Hier vind je een kleine, maar sprekende selectie van onze projecten voor particulieren en utiliteit. Sommige projecten zijn al afgerond en opgeleverd, andere zijn nog volop in uitvoering.

Wil je meer weten over een project of ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag verder!

Zorgvilla's Eindhoven
In de wijk Driehoeksbos te Eindhoven mogen wij in opdracht van Van den Heuvel Bouwbedrijf de installaties verzorgen voor dit woonzorgcentrum voor mensen met dementie.
Kamp Coating Groep Eindhoven
Op Park Forum in Eindhoven, praktisch tegen de landingsbaan van Eindhoven airport aan, gaat de Kamp Coating Groep een nieuwe locatie realiseren.
Prologis Park fase II Eindhoven
Na het succesvol opleveren van de eerste fase, hebben wij ook bij de tweede fase het vertrouwen gekregen om de installaties te realiseren.
Warehouse Next Level Helmond
In opdracht van Bouwbedrijf Van de Ven uit Veghel verzorgden we de complete W-installatie van drie units van het Next Level warehouse in Helmond.
Distributiecentrum VidaXL IV Venlo
In samenwerking met Bouwbedrijf Van der Heijden bouwen we in Venlo verder aan de volgende fase van een groot distributiecentrum. Fase I, II en III zijn reeds opgeleverd.
Warehouse Udea Veghel
Voor Udea/Ekoplaza in Veghel hebben wij het installatiewerk uitgevoerd bij de nieuwbouw van een geconditioneerde warehousing, inclusief kantoorgebouw.
Woonhuis Mierlo
Voor een particuliere opdrachtgever in Nuenen verzorgden wij uiteenlopende werkzaamheden aan een vrijstaande woning, gelegen in een bosrijke omgeving.
Woonhuis Mierlo 2
Voor een particuliere opdrachtgever verzorgden wij uiteenlopende werkzaamheden aan een vrijstaande woning in Mierlo. We verzorgden loodgieterswerk – inclusief luxe sanitair – verwarming, koeling, ventilatie enzovoort.
Bakkerij Beek en Donk
Jeurgens Banket-, Biscuit- en Chocoladefabriek B.V. is een groeiend familiebedrijf dat een breed assortiment biscuit, banket, cake en meringue van hoge kwaliteit produceert van de Nederlandse en internationale markt.
Farmalogistiek Heerlen
Ceva Logistics en Medtronic in Heerlen is een distributiecentrum met een totaaloppervlak van 44.000 m2 voor medische hulpmiddelen voor groothandels en ziekenhuizen in Europa. We zijn gestart met loodgieterswerkzaamheden en hebben het kantoor voorzien van een complete klimaatinstallatie.
Automotive Helmond
ELEO Technologies is gevestigd op de Automotive Campus in Helmond. Het bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van hoogwaardige batterijsystemen voor een breed scala aan toepassingen. Om ruimte te geven aan de groei die het bedrijf doormaakt, wordt er een nieuwe locatie ingericht op de campus.
Inalfa Roof Systems Venray
In 2014 is het pand van Inalfa Roofsystems opgeleverd. Dit imposante nieuwe complex staat in Venray vlak langs de A73. De W-installatie is compleet door Heesmans Installatie Techniek verzorgd. Dit complex heeft naast de normale installatie nog een bijzonder gedeelte.
Action Echt-Susteren
In mei 2013 is er gestart met de bouw van distributiecentrum Action in Echt-Susteren. Action is van oorsprong een Nederlands bedrijf dat actief is in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Oostenrijk. De ruim 700 winkels verspreid over deze landen worden bevoorraad door 3 distributiecentra.
 Edco Eindhoven
Onlangs hebben wij bij Edco Eindhoven de installaties verzorgd voor een compleet nieuw, gasloos kantoorgebouw. Wij hebben hier gebruik gemaakt van twee keer een 4-pijps warmtepomp welke gelijktijdig kan koelen en verwarmen. Tevens hebben wij het kantoor voorzien van een compleet nieuwe luchtbehandelingskast.
Prologis Park fase I Eindhoven
Aan het bedrijventerrein GDC-Noord in Eindhoven is het distributiecentrum Prologis Park DC4 gerealiseerd. Het totaal oppervlak van het warehouse bedraagt 60.100 m2. Het oppervlak van de mezzanines bedraagt 5.375 m2. De kantoorgroep heeft een oppervlakte van 1.980 m2.