Onze trots


We hebben een aantal utiliteitsprojecten en particuliere voor je geselecteerd. Wil je meer weten over een betreffend project of ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vooral even contact op. Wij helpen je graag verder.

Prologis Park fase II Eindhoven
Na het succesvol opleveren van de eerste fase, hebben wij ook bij de tweede fase het vertrouwen gekregen om de installaties te realiseren.
Next Level Helmond
In opdracht van Bouwbedrijf van de Ven uit Veghel hebben we de complete W-installatie van drie units van het Next Level-warehouse in Helmond verzorgd.
Distributiecentrum VidaXL IV Venlo
Samen met Bouwbedrijf Van der Heijden hebben we in Venlo verder gewerkt aan de volgende fase (fase IV) van distributiecentrum VidaXL, nadat fase I, II en III al eerder zijn opgeleverd.
Udea Veghel
Heesmans heeft een mooie opdracht uitgevoerd voor Udea/Ekoplaza uit Veghel; het installatiewerk voor de nieuwbouw van een geconditioneerd warehouse (inclusief het kantoorgebouw), met een totaal oppervlak van maar liefst 32.000 m2.
ELEO Technologies
ELEO Technologies is gevestigd op de Automotive Campus in Helmond. Het bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van hoogwaardige batterijsystemen voor een breed scala aan toepassingen. Om de groei die het bedrijf doormaakt alle ruimte te geven is op de campus een nieuwe locatie ingericht.
Jeurgens Banket-, Biscuit- en Chocoladefabriek
Jeurgens Banket-, Biscuit- en Chocoladefabriek B.V. uit Beek en Donk is een familiebedrijf dat een breed assortiment produceert voor de Nederlandse en internationale markt. Aan ons de vraag om de installaties in de nieuwe – grotere – productiehal te realiseren.
Zorgvilla's Eindhoven
In de wijk Driehoeksbos in Eindhoven hebben wij in opdracht van Van den Heuvel Bouwbedrijf de installaties verzorgd voor Zorgvilla Eindhoven.
Woonhuis Mierlo
Voor een particuliere opdrachtgever in Mierlo hebben onze mensen een aantal uiteenlopende werkzaamheden uitgevoerd. Zo hebben we onder andere het loodgieterswerk (inclusief luxe sanitair) opgepakt, een warmtepomp met bodembron aangelegd plus de koeling en ventilatie.
Farmalogistiek
Ceva Logistics en Medtronic in Heerlen is een distributiecentrum met een totaaloppervlak van 44.000 m2, gericht op medische hulpmiddelen voor de groothandels en ziekenhuizen in Europa. We zijn gestart met loodgieterswerkzaamheden en hebben het kantoor voorzien van een complete klimaatinstallatie
Inalfa Roofsystems
Het imposante nieuwe complex van Inalfa Roofsystems staat in Venray vlak langs de A73. De W-installatie is compleet door Heesmans Installatie Techniek verzorgd. Het complex heeft naast de normale installatie nog een wel heel bijzonder deel; de zogenaamde klimaatkamers.
Action
In mei 2013 is er gestart met de bouw van distributiecentrum Action in Echt-Susteren. Action is van oorsprong een Nederlands bedrijf dat actief is in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Oostenrijk. De ruim 700 winkels verspreid over deze landen worden bevoorraad door 3 distributiecentra.
Prologis Park fase I Eindhoven
Aan het bedrijventerrein GDC-Noord in Eindhoven is het distributiecentrum Prologis Park DC4 gerealiseerd. Het totaal oppervlak van het warehouse bedraagt 60.100 m2. Het oppervlak van de mezzanines bedraagt 5.375 m2. De kantoorgroep heeft een oppervlakte van 1.980 m2.