“De flexibiliteit van Heesmans is voor ons echt van meerwaarde”


Chris van den Biggelaar, projectleider Bouwbedrijf van de Ven uit Veghel

Als projectleider bij Bouwbedrijf Van de Ven is Chris van den Biggelaar verantwoordelijk voor projecten van de calculatiefase tot en met de oplevering. De klant heeft tijdens een project altijd contact met een aanspreekpunt; Chris. Bouwbedrijf van de Ven is wat je noemt een echt familiebedrijf dat in bijna 100 jaar uitgegroeid is van lokale bouwer tot een solide specialist met een landelijke dekking.

Flexibele samenwerkingspartner

Chris: “Bij Van de Ven denken wij graag in mogelijkheden die projecten écht verder brengen. Daarin komen we overeen met Heesmans. Samen met de opdrachtgever en adviseurs gaan we praktische uitdagingen niet uit de weg en kiezen we voor functioneel en duurzaam bouwen. Van specialistische logistieke panden en distributiecentra tot toonaangevende huisvestiging en fijne woonomgevingen. We bekijken per project welke samenwerkingspartner daar het beste bij past. Voordeel van werken met Heesmans is dat zij een breed scala aan opdrachten op kunnen pakken. Die flexibiliteit helpt ons echt.”

 

Zorgen dat er één team ontstaat

“Wij verwachten een proactieve houding van iedereen waar we mee samenwerken, met de focus op kwaliteit en de nadruk op het sámenwerken. Op het moment dat wij met elkaar een nieuw project starten moet er een team ontstaan, zodat we de successen samen realiseren. De relatie die we met Heesmans hebben is er een van korte lijnen en alle vertrouwen in elkaar. Dat hebben we jaren geleden bij de eerste opdracht samen uitgesproken en dat is altijd zo gebleven. De mensen van Heesmans hebben net als wij altijd het gezamenlijke belang hoog in het vaandel. Waar ze absoluut in uitblinken is doen wat ze beloven en nooit kiezen voor de korte binnenweg. Afspraak is afspraak geldt zowel voor ons als voor de mensen van Heesmans en als het nodig zetten we allemaal die stap extra. Dat weten we van elkaar”, aldus Chris.

Een geintje op zijn tijd

Chris: “De samenwerking is uitermate prettig. Op zijn tijd maken we zeker een geintje, en er is – niet onbelangrijk – altijd wel een lekkere versnapering op de bouw. Ook dat is goed voor de samenwerking en de werksfeer. Maar als je tijdens de uitvoer van een opdracht een afspraak niet nakomt, dan kost het je een versnapering voor op de bouwplaats. Ik weet uit ervaring dat ze dat bij Heesmans altijd prima weten te organiseren.”