Frans van den Heuvel - Directeur

Van den Heuvel Bouwbedrijf

“We profiteren allebei van de vele overeenkomsten die we delen.”

Van den Heuvel Bouwbedrijf is net als Heesmans een echt Brabants familiebedrijf met veel aandacht voor de mens en het werkplezier. Van den Heuvel realiseert bouwprojecten voor bedrijven en particulieren. Wie bouwt heeft soms de expertise nodig van een installatie- en klimaatexpert. Hoe handig is het dat we allebei uit dezelfde stad komen en dezelfde taal spreken? Directeur en het gezicht van het bedrijf Frans van den Heuvel is het daarmee eens: “We hebben een goeie klik.”

 

Mee in het proces
“Ik durf gerust te zeggen dat de samenwerking tussen Heesmans en Van den Heuvel Bouwbedrijf niet alleen gelijkwaardig is, maar ook nog eens een van de leukste is die ik ken. We lijken gewoon veel op elkaar. Bij ons allebei staat de mens voorop. Doen we alles voor de beste kwaliteit, afspraak is afspraak en niks anders én we komen allebei uit Helmond. En niet te vergeten we nemen onze opdrachtgevers mee in het proces. Voor ons als bouwbedrijf zijn dat belangrijke voorwaarden. Dat we elkaars expertises mooi aanvullen maakt ons werk alleen maar beter. En daar wordt een opdrachtgever weer blij van.”


De waarde van een betrouwbare partner
“Wij maken onze opdrachtgevers een belofte die we vervolgens waar gaan maken. Dat lukt niet alleen. Wat ik al zei, als voor een opdracht specifieke expertise nodig is dan halen we die erbij. Een betrouwbaar en bewezen partnernetwerk is dan van grote waarde. Bij Heesmans begrijpen ze de belofte van afspraak is afspraak die wij maken. Ze maken hem zelf ook. Dat hoeven we niet uit te leggen.”


“Bij Heesmans begrijpen ze de belofte van afspraak is afspraak die wij maken. Ze maken hem zelf ook.”


Hoe vroeger in het proces betrokken hoe beter
“Veel van onze opdrachten voeren we uit in bouwteamverband. Voor ons is dat een fijne manier van werken. Als je vroeg aan tafel zit weet je exact wat die verwachtingen zijn en vind je de juiste oplossing veel makkelijker. Stap je een opdracht later tijdens het proces binnen, dan loop je meteen achter de feiten aan. Dat kost alleen maar onnodig veel energie en geld. Dus wil je een partij met de expertise van Heesmans optimaal inzetten, dan doe je dat zo vroeg mogelijk. Overigens pakt Heesmans als dat nodig is ook tussendoor calamiteiten op. Uiteindelijk willen wij en Heesmans hetzelfde en dat is het beste resultaat realiseren voor de klant. Samengevat; samen verwachtingen waarmaken!

Kennismaken?
Kennismaken?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.
Met koffie of thee, zonder verplichtingen. We horen graag van je.

Contact opnemen