Kamp Coating Groep Eindhoven

OVER DIT PROJECT

Op Park Forum in Eindhoven, praktisch tegen de landingsbaan van Eindhoven airport aan, gaat de Kamp Coating Groep een nieuwe locatie realiseren. Er komt een hal van 250 meter bij 75 meter te staan. Met een hoogte van 15 meter gaat het dus om maar liefst 280.000 m3 inhoud! Wij mogen de hal voorzien van gebouwgebonden installaties. Naast de werktuigbouwkundige installaties is er extra aandacht voor de energieterugwinning afkomstig van het bedrijfsproces. Kamp Coating Groep, Efté Coating, Anopanel en Duropanel, dank voor het vertrouwen! We gaan samen voor een mooi eindresultaat!

Opdrachtgever: Kamp Coating Groep
Oppervlak: 18.750 m2

Zorgvilla's Eindhoven
In de wijk Driehoeksbos te Eindhoven mogen wij in opdracht van Van den Heuvel Bouwbedrijf de installaties verzorgen voor dit woonzorgcentrum voor mensen met dementie.
Kamp Coating Groep Eindhoven
Op Park Forum in Eindhoven, praktisch tegen de landingsbaan van Eindhoven airport aan, gaat de Kamp Coating Groep een nieuwe locatie realiseren.
Prologis Park fase II Eindhoven
Na het succesvol opleveren van de eerste fase, hebben wij ook bij de tweede fase het vertrouwen gekregen om de installaties te realiseren.
Kennismaken?
Kennismaken?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.
Met koffie of thee, zonder verplichtingen. We horen graag van je.

Contact opnemen