Volkswagen ID Buzz


Onze collega Rolf Beekmans is bezeten van Volkswagen. Idolaat is hij, anders organiseer je niet jaarlijks het Keverclub-evenement in Brabant en bezit je geen 3 VW-oldtimers. Bij Heesmans heeft hij bijvoorbeeld nog de Volkswagen T3 gereden (kenners weten genoeg). Vraag hem wat hij liefste rijdt en waarom, en je bent zeker weten de rest van de dag zoet. Dat wetende weet je ook meteen hoe Rolf reageerde toen hij hoorde dat de nieuwe ID Buzz zijn nieuwe Heesmans-transportbus wordt. Precies; iconisch. Net als het busje dat vanaf nu door hem wordt bestuurd. Rij ze Rolf!

Als het duurzaam kan, zijn we duurzaam. Ons wagenpark bijvoorbeeld. Wij rijden uitsluitend Volkswagen. Het probleem met duurzaam vervoer was altijd dat elektrische transportbusjes niet of nauwelijks te vinden waren. Inmiddels is dat probleem opgelost en heten we vanaf 6 april welkom; de Volkswagen ID Buzz transporter. De állereerst bestelde ID Buzz van Nederland. Stijlvol gehuld in de huisstijl van Heesmans en klaar om milieuvriendelijke kilometers te vreten. Kortom, een heus Volkswagen-icoon, maar dan met accu’s.

Ons duurzame wagenpark wordt binnenkort uitgebreid met een echte klassieker; namelijk de elektrische Volkswagen ID Buzz. We kunnen niet wachten tot we deze innovatieve elektrische bus in gebruik mogen nemen als een van de eersten in Nederland. Een eerbetoon aan een icoon. Met dank aan Van den Udenhout.