Maak kennis met Heesmans

Heesmans Installatie Techniek B.V. is een installateur met een specialisme in gebouwgebonden klimaatinstallaties: lucht-, verwarmings- en koelinstallaties. Dit betekent dat wij zorgen voor een optimaal klimaat in bijvoorbeeld de utiliteitsbouw en het luxe particuliere segment. Met een team van 70 steengoede, betrokken medewerkers doen we ons werk (grotendeels) in een straal van 30 minuten rondom het kantoor. Dat doen we al ruim 50 jaar, met aandacht voor mens, duurzaamheid en techniek.

Zo werken we, elke dag

 

Onze manier van werken kenmerkt zich door Brabantse gemoedelijkheid. We hebben oprechte aandacht voor de mens: onze klanten, collega’s, partners en leveranciers. Ook richten we ons dagelijks op duurzaamheid. Bij elke investering stellen we de vraag: maken we met deze keuze de wereld een beetje beter? De kern van ons werk bestaat natuurlijk uit techniek. In een zich snel ontwikkelende branche leveren wij telkens maatwerk. Dat is een arbeidsintensieve insteek, maar vooral een erg mooie, terugkerende uitdaging.

Werken bij Heesmans

 

We zorgen ook graag voor een goed (werk)klimaat voor onze medewerkers. Dat uit zich bijvoorbeeld in goed gevulde magazijnen, uitstekend onderhouden bedrijfswagens en (accu)gereedschap van hoog niveau. Maar ook in sterke primaire, secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien houden we van een feestje op z’n tijd. We letten op elkaar en zorgen voor elkaar, als het goed gaat én als het minder goed gaat. Omdat we ervoor zorgen dat we lokaal werken, kunnen we de werkdag vaak gezamenlijk starten: met een lekker kopje koffie, een gezellig praatje en een lach. Zo begint iedereen prettig aan zijn of haar dag. Wie werkt bij Heesmans krijgt er dus een tweede familie bij.

04-09-1959

Jan Vervoort koopt het perceel aan de Houtsestraat van zijn vader Cornelis Vervoort.

01-07-1965

Technisch Bureau Vervoort wordt opgericht.

31-05-1967

Jan Heesmans komt officieel op de loonlijst van Technisch Bureau Vervoort.

10-07-1975

Jan Heesmans neemt alle aandelen van Jan Vervoort over.

31-05-1978

De naam wordt omgedoopt tot Technisch Bureau Heesmans B.V.

1999

Er wordt een nieuwe bedrijfsloods geplaatst.

19-12-2001

Heesmans Dakwerken B.V. wordt opgericht.

12-06-2003

Ad van Melis neemt Technisch Bureau Heesmans over.

10-09-2008

Technisch Bureau Heesmans B.V. wordt omgedoopt naar Heesmans Installatie Techniek B.V.

2009

Heesmans Installatie Techniek B.V. betrekt het nieuwe kantoorpand a.d. Brandevoortse Dreef.

27-06-2018

Heesmans Dakwerken B.V. wordt verkocht en splitst af.

01-07-2021

Michiel van Melis neemt Heesmans Installatie Techniek B.V. over van zijn vader Ad van Melis.