De wereld van mode-logistiek


Behalve in de wereld van de retail-logistiek zitten we ook in de wereld van de mode-logistiek. Vorig jaar zijn we gestart met de installaties van het nieuwe gebouw van Modexpress in Helmond. Leuk ook om voor het eerst met de mensen van Unibouw BV te werken. Het project hebben we onlangs succesvol (binnen budget en op tijd) afgerond en opgeleverd.

Aan de slag voor MODEXPRESS


Onlangs zijn we aan de slag gegaan in het nieuwe gebouw van MODEXPRESS uit Helmond. Het bedrijf verzorgt de logistiek voor een groot aantal modebedrijven. Voor ons een mooie gelegenheid om (voor het eerst) samen te werken met de mensen van Unibouw BV. Zij bouwen het pand, wij regelen de installatie van de koel- en verwarmingssystemen.

In het geval van MODEXPRESS hebben we het onder andere over een duurzaam VRV-systeem, oftewel een variabele koudemiddelstroom; een technologie waarbij slechts een minimale hoeveelheid koudemiddel in circulatie komt. Genoeg voor één verwarmings- of koelperiode. Dit mechanisme geeft de eindgebruiker de mogelijkheid om verschillende airconditioningzones tegelijkertijd te regelen.

In het nieuwe MODEXPRESS-gebouw passen we het VRV-systeem toe in de kantooromgeving. Daarnaast plaatsen we een luchtbehandelingskast met een ingebouwde warmtepomp om de verse lucht vooraf te koelen of verwarmen. Wat ons betreft moet iedereen op een gezonde manier kunnen werken. Trots dat wij daar een bijdrage aan mogen leveren.