Distributiecentrum VidaXL IV Venlo

OVER DIT PROJECT

In samenwerking met Bouwbedrijf Van der Heijden bouwen we in Venlo verder aan de volgende fase van een groot distributiecentrum. Fase I, II en III zijn reeds opgeleverd. VidaXL is een online merknaam voor alles in- en rondom het huis. Het bedrijf heeft in 29 landen online shops, waaronder in Europa, Australië en de Verenigde Staten. Het totale vloeroppervlak bedraagt 141.000 vierkante meter, waarvan 4.750 vierkante meter uit kantoorruimte bestaat. Een brug tussen de twee warehouses zorgt voor een snelle verbinding met het eerder opgeleverde warehouse. De pakketten worden op een lopende band tussen de twee gebouwen vervoerd.

Wij zijn hier verantwoordelijk voor de complete W-installatie, zoals: luchtbehandeling, regeltechniek, koeling, verwarming, sanitair- en loodgieterswerkzaamheden.

Opdrachtgever: VidaXL
Oppervlak: 141.000 vierkante meter
Oplevering: december 2021

Zorgvilla's Eindhoven
In de wijk Driehoeksbos te Eindhoven mogen wij in opdracht van Van den Heuvel Bouwbedrijf de installaties verzorgen voor dit woonzorgcentrum voor mensen met dementie.
Kamp Coating Groep Eindhoven
Op Park Forum in Eindhoven, praktisch tegen de landingsbaan van Eindhoven airport aan, gaat de Kamp Coating Groep een nieuwe locatie realiseren.
Prologis Park fase II Eindhoven
Na het succesvol opleveren van de eerste fase, hebben wij ook bij de tweede fase het vertrouwen gekregen om de installaties te realiseren.
Kennismaken?
Kennismaken?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.
Met koffie of thee, zonder verplichtingen. We horen graag van je.

Contact opnemen