Prologis Park fase I Eindhoven

OVER DIT PROJECT

Voor bouwbedrijf Van der Heijden uit Schaijk zijn we aan de slag gegaan met distributiecentrum Prologis Park DC4. De locatie: bedrijventerrein GDC-Noord in Eindhoven. Het totaal oppervlak van het warehouse bedraagt 60.100 m2. Het oppervlak van de mezzanines bedraagt 5.375 m2. De kantoorgroep heeft een oppervlakte van 1.980 m2.

Voor de warmte en koude opwekking voor de warehouses hebben we op het dak energiezuinige lucht/waterwarmtepompen geplaatst. Het dak speelt sowieso een onderscheidende rol omdat daar ook het regenwater wordt gewonnen waarmee de toiletten en urinoirs worden doorgespoeld. Omdat de gehele installatie all-electric is – en dus gasvrij – wordt op de kavel ook zonne-energie opgewekt. Goed om te weten, alles is uitgevoerd conform Breeam Outstanding en Breeam Well.

Opdrachtgever: Van der Heijden, Schaijk
Oppervlak: totaal 67.455 m2

Prologis Park fase II Eindhoven
Na het succesvol opleveren van de eerste fase, hebben wij ook bij de tweede fase het vertrouwen gekregen om de installaties te realiseren.
Next Level Helmond
In opdracht van Bouwbedrijf van de Ven uit Veghel hebben we de complete W-installatie van drie units van het Next Level-warehouse in Helmond verzorgd.
Distributiecentrum VidaXL IV Venlo
Samen met Bouwbedrijf Van der Heijden hebben we in Venlo verder gewerkt aan de volgende fase (fase IV) van distributiecentrum VidaXL, nadat fase I, II en III al eerder zijn opgeleverd.
Kennismaken?
Kennismaken?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.
Met koffie of thee, zonder verplichtingen. We horen graag van je.

Contact opnemen