Zo ziet jouw functie eruit…

Als junior projectleider werk je aan het realiseren van meerdere werktuigbouwkundige installatieprojecten en de planning die daarbij hoort. Je bent verantwoordelijk voor je eigen projecten en je hebt hierin een aansturende en controlerende rol. Overzicht hebben is dus van groot belang. Je schakelt tussen meerdere gevarieerde projecten die aansluiten bij jouw kennis en ontwikkeling. Omdat je kennis hebt van actuele installatietechnieken en in het bezit bent van een sterk oplossingsgericht vermogen kun je goed omgaan met ad hoc vragen. Je voert jouw functie uit in een hecht en behulpzaam team van specialisten waarin samenwerken centraal staat.

Dit verwachten we van jou…

  • Je hebt een vakgerelateerde opleiding op mbo-niveau 4.
  • Je hebt ervaring binnen de installatiesector als voorman, werkvoorbereider of projectleider.
  • Je bent flexibel van aard.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

En dit is wat we jou bieden…

  • Een uitdagende, gevarieerde functie voor 38 uur per week.
  • Je krijgt een goed salaris (CAO Metaal & Techniek).
  • Je hebt 38 vrije dagen (op fulltime basis), daar zitten je atv-dagen bij.
  • Een persoonlijk ontwikkelplan en doorgroeimogelijkheden die bij jou passen.

 

solliciteer direct

 

Ken je ons trouwens al?

Bij Heesmans Klimaatinrichting denken we eerst aan mensen, daarna aan gebouwen. Dat zit zo. Als mensen zich goed voelen in een ruimte heeft dat zijn weerslag op alles. Op het (werk)geluk, de arbeidskwaliteit, de sfeer en het comfort op de werkplek of in huis. Uiteindelijk levert dát een beter werk- en woonklimaat op. Alles voor een doordachte en toekomstbestendige installatie. De kwaliteit van ons werk is onze handtekening. Als je zoals wij blij wordt van tevreden klanten en medewerkers, ligt de lat steeds hoog. Met een team van 70 steengoede, betrokken medewerkers doen we ons werk (grotendeels) in een straal van 30 minuten rondom het hoofdkantoor. Dat doen we al bijna 60 jaar, met aandacht voor mens, duurzaamheid en techniek.

Is het volgens jou een match?
Dan horen we heel graag van je! Stuur je brief en cv naar martijn.van.melis@heesmans.nl. Heb je vragen over de functie? Neem dan telefonisch contact op via 0492-661352.
Kennismaken?