Als het aan jou ligt word jij onze nieuwe Projectleider Sr. met een ruime knipoog naar Techniek & Innovatie

Als ervaren installateur en werkgever weten wij goed wat we verwachten van onze mensen. Belangrijker vinden we wat jij van ons verwacht? Wat heb jij van ons nodig om uit te kunnen blinken? Daar willen we het graag met jou over hebben.

Eerst even over de functie. Wat een projectleider doet hoeven wij jou niet uit te leggen. Wel wat jij als projectleider Sr. bij Heesmans gaat doen. Bij ons speel je een centrale rol binnen onze opdrachten. Jij coördineert het aanleggen, installeren, testen en inbedrijfstellen van installaties. Jij zet de lijnen uit en brengt processen op gang. Daarnaast ben jij de persoon waar wij bij terechtkunnen als het gaat om innovatieve technieken. Bij Heesmans draaien we namelijk graag mee in de kopgroep als het gaat om het toepassen van de nieuwste technieken. Jij loopt hierin voorop en neemt ons daarin mee. Dat houdt ons niet alleen scherp, het helpt onze opdrachtgevers aan het allerbeste resultaat.

Ruimte krijgen, ruimte pakken

Laten we meteen met jou afspreken dat je van ons alle ruimte krijgt om je functie en rol op jouw manier in te vullen. Kortom; ruimte om jouw doelen waar te kunnen maken. Wat wij van jou verwachten is dat je die ruimte pakt. Dat proactieve past bij jou. Zelf zitten we ook op die manier in elkaar. Dat doe je zowel zelfstandig, maar net zo goed in teamverband. Projecten leiden is het verbinden van werkprocessen, maar ook van mensen en belangen. Binnen die mooie dynamiek behoud jij het overzicht en zet jij je in voor een efficiënt en prettig relatiebeheer. En goed om te weten; onze opdrachtgevers zorgen voor grote (en soms kleinere) uitdagende projecten. Want saai en voorspelbaar, dat past niet bij Heesmans.
 

solliciteer direct


Voornaambasis

Je merkt aan alles dat je in een familiebedrijf werkt. Bij Heesmans Klimaatinrichting kennen we elkaar op voornaambasis. Dat maakt het samenwerken fijner en constructiever. En alles is gewoon heel goed geregeld, zodat iedereen zich kan focussen op zijn of haar taak. Want ja we hebben misschien wel de leukste baan in de leukste sector die er is, maar ook de verantwoordelijkheid om het beste uit onszelf te halen voor onze opdrachtgevers.


Dit heb jij in huis

 • Een vak-gerelateerde WO/HBO opleiding.
 • Aangevuld met passende cursussen en/of trainingen.
 • Ruime ervaring binnen onze sector.
 • Groot verantwoordelijkheidsbesef.

Heel graag gedaan

 • Een afwisselende functie bij het leukste familiebedrijf van Brabant.
 • Een goed salaris, passend bij jouw leeftijd en ervaring.
 • 38 vakantiedagen op jaarbasis mogelijk.
 • Vakantiegeld in de vorm van een vrij besteedbaar persoonlijk keuzebudget.
 • Een fris kantoor met zeer gezellige kantine.
 • Hybride of elektrische auto van de zaak.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Fietslease regeling voor verschillende soorten en merken fietsen.
 • Korting op alle producten en diensten die we verkopen.
 • Lekker vers fruit op het werk.
 • Vrijdagmiddagborrels en diverse feesten/vieringen en leuke teamuitjes.

Enthousiast geworden?

Neem dan contact op met Martijn van Melis op 0492 661352.

 

Ken je ons trouwens al?

Bij Heesmans Klimaatinrichting denken we eerst aan mensen, daarna aan gebouwen. Dat zit zo. Als mensen zich goed voelen in een ruimte heeft dat zijn weerslag op alles. Op het (werk)geluk, de arbeidskwaliteit, de sfeer en het comfort op de werkplek of in huis. Uiteindelijk levert dát een beter werk- en woonklimaat op. Alles voor een doordachte en toekomstbestendige installatie. De kwaliteit van ons werk is onze handtekening. Als je zoals wij blij wordt van tevreden klanten en medewerkers, ligt de lat steeds hoog. Met een team van 70 steengoede, betrokken medewerkers doen we ons werk (grotendeels) in een straal van 30 minuten rondom het hoofdkantoor. Dat doen we al bijna 60 jaar, met aandacht voor mens, duurzaamheid en techniek.

Is het volgens jou een match?
Dan horen we heel graag van je! Stuur je brief en cv naar martijn.van.melis@heesmans.nl. Heb je vragen over de functie? Neem dan telefonisch contact op via 0492-661352.
Kennismaken?