Feestmuziek!


De bedrijfskantine van Heesmans is klaar voor gebruik. Voor ons als werkgever is het fantastisch om onze mensen te geven wat ze verdienen. De nieuwe kantine is een fijne plek om te lunchen, een (koffie)praatje te maken, om samen leuke momenten te creëren en om successen en jubilea te vieren zoals dat van Teun die dit jaar 25 jaar in dienst is.

Onlangs hebben we de nieuwe kantine samen geopend en meteen Teun even in het zonnetje gezet. Een mooie kick-off, al zeggen we het zelf. Het is nu aan onze mensen om ervoor te zorgen dat de misschien wel leukste bedrijfskantine van Brabant die titel gaat waarmaken!

Het beste beentje voor onze bedrijfskantine!


Het is geweldig hoe enthousiast en bevlogen iedereen zijn beste beentje heeft voorgezet voor onze nieuwe bedrijfskantine. De bar en het keukendeel zijn inmiddels geïnstalleerd. Of beter gezegd, Lex van Vereijken Keuken - & Interieurbouw uit Beek en Donk en zijn mannen hebben dat perfect gedaan!

Wat ons betreft een essentieel onderdeel van het concept bedrijfskantine. Terwijl dat plaatsvond zijn ondertussen de muren geschilderd. Dat ging prima samen. Dit heeft gezorgd voor tijdwinst en daarom kunnen we met trots zeggen dat de bedrijfskantine ondertussen klaar is! Benieuwd naar het resultaat zeker? 😀 Nog even geduld, we moeten de puntjes nog op de i zetten.

Wij kijken graag naar vakwerk


De ontwikkelingen van de misschien wel mooiste bedrijfskantine van Brabant zijn nog volop aan de gang. Trots als we zijn op ons vak hebben we de leidingen niet alleen zelf aangelegd (wat logisch is), maar ook óp de muur aangebracht, als decoratie. Wij kijken namelijk graag naar vakwerk.

Leidingen óp de vloer aanbrengen als decoratie is niet het meest handige om te doen :), dus hebben we naar een mooi compromis gezocht. Benieuwd? Even afwachten nog, we verwachten dat de mooiste bedrijfskantine van Brabant in februari klaar is. Nu al in zin in dat vrijdagmiddagbroodje kroket!

De hamer is overgenomen!


Nadat we de ruimte waar de nieuwe bedrijfskantine komt eigenhandig hebben gestript, hebben de mensen van Van den Heuvel Bouwbedrijf de hamer van ons overgenomen. Ze zijn meteen gestart met het verwijderen van de oude ramen en kozijnen, het eruit slopen van een aantal muren en het plaatsen van de ijzeren draagbalken. Twee stapjes terug om vervolgens een flinke sprong vooruit te kunnen maken. En wat een mooie sprong dat wordt! Volgens de planning is eind januari alles klaar en netjes afgewerkt. Van den Heuvel Bouwbedrijf kennende gaat dat 100% lukken.

13 november gestart met de (ver)bouwwerkzaamheden


De mensen van Van den Heuvel Bouwbedrijf zijn 13 november gestart met de (ver)bouwwerkzaamheden. De stalen deuren en kozijnen in het ontwerp worden geleverd door Lars van HAL52 De bar, keuken, banken en andere interieurelementen worden verzorgd door Vereijken Keuken - & Interieurbouw uit Beek en Donk.

Het wordt er licht, het wordt er groen en de nieuwe bedrijfskantine wordt van alle gemakken voorzien! Eenmaal klaar gaan onze mensen ontspannen in misschien wel de mooiste bedrijfskantine van Helmond en omstreken :))

Van gezond nieuws naar goed nieuws


De vorige keer hadden we gezond nieuws voor onze medewerkers, deze keer hebben we goed nieuws. De oude bedrijfskantine is inmiddels door onszelf gestript. Altijd leuk om even te doen. Daarmee is wat ons betreft de bouw van de nieuwe bedrijfskantine officieel gestart.

Gezond nieuws voor onze medewerkers!


Om het werkplezier een waardevol zetje te geven wordt onze bedrijfskantine binnenkort compleet verbouwd. Ontspanning, veel natuurlijk licht en groen zijn belangrijke voorwaarden om met plezier en gezond te kunnen werken. Wat ons betreft zijn dat mooie argumenten om onze bedrijfskantine te vernieuwen. De verbouwing wordt uitgevoerd door Van den Heuvel Bouwbedrijf uit Helmond naar een ontwerp van Architectenbureau Tenback de Groof uit Nuenen.