Als ervaren installateur en werkgever weten wij goed wat we verwachten van onze mensen. Belangrijker vinden we wat jij van ons verwacht. Wat heb jij van ons nodig om uit te kunnen blinken? Daar willen we het graag met jou over hebben.

Eerst even over de functie. Wat een werkvoorbereider, modelleur of engineer doet hoeven wij jou niet uit te leggen. Wel wat jij als Hoofd Engineering bij Heesmans gaat doen. Bij ons speel je een centrale rol binnen de afdeling Engineering.

Verantwoordelijkheid krijgen en deze ruimte ook pakken

Laten we meteen met jou afspreken dat je van ons alle ruimte krijgt om je functie en rol op jouw manier in te vullen. Kortom; ruimte om naar de doelen van de afdeling te kijken en deze ook waar te kunnen gaan maken. Wat wij van jou verwachten is dat je die ruimte als Hoofd Engineering pakt. Dat proactieve past bij jou!

Het team waar je leiding aan gaat geven

De Hoofd Engineer draagt de verantwoordelijkheid over een team van werkvoorbereiders, modelleurs en engineers dat momenteel uit 6 enthousiaste en leergierige medewerkers bestaat. Een gevarieerd team met zowel ervaren als relatief nieuwe collega’s. De rode draad die zij delen; zij hebben er zin in! Belangrijk is dan ook dat jij als leidinggevende deze zelfde passie deelt.

Wat verwachten we van je

In je functie word van je verwacht dat je de rol van leider gaat vervullen. Je bent een technische vraagbaak voor je collega’s, jij bepaalt de urgentie en stuurt je collega’s hierop aan, jij bent de schakel tussen je team en de groep projectleiders. Alles wat jullie kantoor (digitaal) verlaat moet één Heesmans lijn in te vinden zijn; eenheid is hierbij een belangrijk woord. Je bent een leider voor je mensen die toegankelijk is en wil investeren in het begeleiden, samenwerken en dit alles met een gezonde dosis werkplezier!
 

solliciteer direct

Familiebedrijf

Je merkt aan alles dat je in een familiebedrijf werkt. Bij Heesmans Klimaatinrichting kennen we elkaar op voornaambasis. Dat maakt het samenwerken fijner en constructiever. De werkomgeving is dusdanig goed geregeld, zodat iedereen zich kan focussen op zijn of haar taak.

Dit heb jij in huis

 • Een vak-gerelateerde MBO/HBO opleiding.
 • Aangevuld met passende cursussen en/of trainingen.
 • Ruime ervaring binnen onze sector.
 • Groot verantwoordelijkheidsbesef.

Heel graag gedaan

 • Een afwisselende functie bij het leukste familiebedrijf van Brabant.
 • Een goed salaris, passend bij jouw leeftijd en ervaring.
 • 38 vakantiedagen op jaarbasis mogelijk.
 • Vakantiegeld in de vorm van een vrij besteedbaar persoonlijk keuzebudget.
 • Een fris kantoor met zeer gezellige kantine.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Fietslease regeling voor verschillende soorten en merken fietsen.
 • Korting op alle producten en diensten die we verkopen.
 • Lekker vers fruit op het werk.
 • Vrijdagmiddagborrels en diverse feesten/vieringen en leuke teamuitjes.

Enthousiast geworden?

Neem dan contact op met Martijn van Melis op 0492 661352.

 

Ken je ons trouwens al?

Bij Heesmans Klimaatinrichting denken we eerst aan mensen, daarna aan gebouwen. Dat zit zo. Als mensen zich goed voelen in een ruimte heeft dat zijn weerslag op alles. Op het (werk)geluk, de arbeidskwaliteit, de sfeer en het comfort op de werkplek of in huis. Uiteindelijk levert dát een beter werk- en woonklimaat op. Alles voor een doordachte en toekomstbestendige installatie. De kwaliteit van ons werk is onze handtekening. Als je zoals wij blij wordt van tevreden klanten en medewerkers, ligt de lat steeds hoog. Met een team van 70 steengoede, betrokken medewerkers doen we ons werk (grotendeels) in een straal van 30 minuten rondom het hoofdkantoor. Dat doen we al bijna 60 jaar, met aandacht voor mens, duurzaamheid en techniek.

Is het volgens jou een match?
Dan horen we heel graag van je! Stuur je brief en cv naar martijn.van.melis@heesmans.nl. Heb je vragen over de functie? Neem dan telefonisch contact op via 0492-661352.
Kennismaken?